Информации за испорака

Информации за испорака

Испораката на секој купен производ се врши на адресата за испорака наведена од страна на купувачот.

Испораката на секој купен производ на територијата на Р. Македонија е бесплатен. Нарачките пристигнуваат во рок од 1-3 работни дена.

За меѓународни испораки, поштаринските трошоци се доплаќаат. Цената на доставата зависи од крајната дестинација и тежината/големината на пратката. Трошокот на доставата ќе биде назначено пред извршување на плаќањето.  Пратките ќе бидат испорачени со DHL Express / Македонска Пошта  на назначената адреса. При процесот на купување вие самите ќе можете да одберете опцијата која конпанија сакате да ви ги испорача производите. Нарачките пристигнуваат во рок од 2-3 работни дена за достава на Европскиот Континент, односно 5-7 работни дена за останатите земји во светот, доколку го изберете DHL како доставувач. Ако одберете Македонска Пошта, пратката ќе ви биде доставена за 10 работни дена.

Ве молиме имајте во предвид дека: 

- Времетраењето на испораката на нарачаните артикли се смета од моментот на примање на средставата кои ги имате уплатено за саканиот артикл.

- Времетраењето на испоrаката може да биде продолжено од страна на царинските служби. 

- Пратки нема да бидат доставувани на Поштакнски Фах.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски или да поставите прашање во делот за контакт.

Mohan Blue Sky Online Store © 2018. UKION SHOPS